Η δραστηριότητα της εταιρείας μας στο χώρο της αργυροχρυσοχοΐας ξεκινά εδώ και 47 χρόνια στην κατασκευή χρυσών κοσμημάτων, ενώ σήμερα ακολουθώντας τις εξελίξεις στην σύγχρονη επιχειρηματική φιλοσοφία επεκτείνει τις δραστηριότητές της και σε νέους τομείς, όπως, η δημιουργία επωνύμων σημείων πώλησης, αλλά και σε πρωτοποριακές μορφές οργάνωσης (εταιρείας) που επεκτείνονται έως και την εξέλιξη και κατασκευή μηχανημάτων αργυροχρυσοχοΐας.

Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες έντονης δραστηριότητας στον χώρο της αργυροχρυσοχοΐας, χρόνος αρκετός, που έδωσε την απαραίτητη εμπειρία και γνώση στα στελέχη της εταιρείας στην αγορά του χρυσού και τις ιδιαιτερότητες διάθεσης του. 

Ταυτόχρονα, η ανάγκη για σύγχρονη οργάνωση και ευελιξία, δημιούργησαν νέες συνθήκες για τη λειτουργία και φιλοσοφία της εταιρείας. Καταγράφοντας την πορεία της βήμα προς βήμα και αξιοποιώντας το παρελθόν της, κατάφερε με συγκεκριμένες επιτυχείς κινήσεις να φέρει στην ελληνική πραγματικότητα νέους συνδυασμούς δραστηριοτήτων, ανεξάρτητων η μία από την άλλη, οι οποίες όμως αλληλεπικαλύπτονται, αλληλοσυμπληρώνονται και εξελίσσονται ταυτόχρονα.

Οι χώρες στις οποίες εξάγει η εταιρεία Kostanden-Souroudis είναι: Ιταλία, Γερμανία, Αυστρία και Αυστραλία.

Αυτός ο ιστότοπος αποθηκεύει cookies στον υπολογιστή σας.
Αυτά τα cookies χρησιμοποιούνται για να βελτιώσουν την εμπειρία χρήσης του ιστότοπου μας και να μας βοηθήσουν να σας παρέχουμε προσωποποιημένες υπηρεσίες, τόσο σε αυτό το site όσο και σε άλλα media.